Selecteer een pagina

wie is de lachmeester

Martin Kuijper

Het is mijn missie om gelukkig te zijn,

humor te delen en vrijheid te ervaren.

LACHEN VOOR GELUK

Van lachen ga je je gelukkig voelen.

“Een dag gelachen is een dag geleefd” – Ik geef mensen graag een goed gevoel. Een kwinkslag bij de caissière van de supermarkt doet haar lachen. Een vriendelijke opmerking in de winkel waar je misschien wat lang moet wachten doet zoveel meer dan een sneer. Elke keer opnieuw ervaar ik de lach als zo makkelijk gedaan en zo buitengewoon bijzonder gewaardeerd. Omdenken is geweldig; geef een positieve draai aan (kleine) ergernissen en merk hoe je veel makkelijker lacht.

Als ik lach -alleen of samen met anderen- dan word ik blij. Ik heb de gulle, luide lach van mijn vader en daar ben ik hem dankbaar voor. Die lach klinkt nu steeds vaker en steeds makkelijker. Mijn leven is er een stuk leuker en vrolijker door geworden. Nu geef ik met veel plezier en passie lachworkshops bij bedrijven, met particulieren en op scholen. Ik heb al met duizenden mensen samen gelachen. We maken samen de lach; van subtiel en fijnzinnig tot uitbundig en meeslepend.

Door te lachen voel je je gezonder en fitter, je geheugen verbetert, depressieve gevoelens nemen af en het ziekteverzuim vermindert. Lachen kent alleen maar voordelen. En het grote geheim… als je lacht dan word je blij!